havet

Idag hämtade Daniel Emma,Conny o barnen..sen stack vi till Yngsjö. Emma o jag åkte i "min" bil. Trevlans hehe. Svalt och skönt var det, underbart. 

                              

         kevin är alltid lika glad och skrattade konstant när han tittade på mig, jag måste se hur rolig ut som helst, haha
                             

                  Här hämtar Conny lite tång som han skulle kasta på Emma...

Lite bilder togs av mig o de flesta blev oanständiga och inte lämpliga för att visas offentligt.Hehe

Efter stranden vandrade vi runt lite i åhus för att äta. Men restaurangerna hade inte öppet just då, så det blev till slut Milano. Gick kanonbra ju. Var nog lite barnvänligare ochså än vad det hade varit på Åmunds tex. Alla tog pizza utom jag, jag tog kebab tallrik. Sen stack jag hemåt. O Daniel skjutsade hem resten av folket.

Nu är man då hemma (of course) i det stekheta huset och den stekheta trädgården igen, usch. JAg tror jag lägger mig i komposten som Sudden brukar göra. När vi kom hem låg en check från telia. Beloppet stämde inte på senaste fakturan o inte förra heller. SÅ att jag betalat två ggr av misstag kan det inte varit. Om det handlar im incidenten sedan blixtnedslaget vet jag inte. Ska ringa dom igen i morgon o höra. Killen som svarade i kväll hade inte befogenheter till att kolla det. Undras vad han då har befogenheter till då?

                  Tack för idag E,C och barnena

To hot

Idag har jag försökt inse att det är skönt med sol och hetta. HAr solat kanske högst tjugo minuter. Men jag fick minsann lite färg på den korta stunden. Tillåter vädret ska jag locka med Daniel till stranden i morgon. Är ju alltid lättare o sola där när man kännder de svala brisarna från havet. Snart kommer Daniel hem o jag har stekt lite korv vi ska ha till hans hemmalagade potatis sallad. Hej då 

                                                  
                                               Ser inte speciellt avslappnad ut haha. Tur man slipper solexemen i år i alla fall

Fångar hyllar Michael Jacksson


En sensationell nyhet!!!!!!!!!!!!!

Gissa vem som fått små bäbisar? Jooo mitt persikoträd, haha



Det trodde jag inte, speciellt inte när trädet är så pass "ungt", synd bara att trädet har "krusbladssjukan", men det verkar orka bära frukt ändå. Persikorna lär nog inte bli ätdugliga, vi får se.



Idag har jag inte gjort mycket. JAg har badat hunden. Höll på att tuppa av, av mentollukten som pyrde upp när jag masserade upp löddret kraftigt, länge och väl över hela kroppen. Shampot hjälper till mot klåda och tar bort skorvorna i huden. Funkar rätt bra. Nästa bad blir på onsdag. Man ska ju inte bada hundar för ofta och ni reagerar väl på varför min stackrs hund badar så ofta. DEt beror just på hans dåliga hud. Hundar med hudproblem kan man inte bada för ofta. Man använder även special shampo som inte fördärvar huden och som återfuktar och skyddar huden istället.

Jag är så in i helvetes trött så det liknar ingenting. Fint väder solen skiner, värmen har gassat. OCh jag vill bara att det ska bli kallt. Daniel är hos grannarna och grillar. JAg hade så gärna velat följa med, men jag orkar inte helt enkelt. När Daniel slängde ihop en potatissallad, hade jag värmt ärtsoppa o satt o sörplade i mig den. Är jag knäpp?
Fantastiskt god potatissallad som han gjort på en halvtimme. OBS att han kokte potatis o kylde ner på något konstigt sätt!! God blev den i alla fall.

JAg funderar på om jag ska renbädda, dammsuga madrasserna och lite sånt. EN LÖRDAG KVÄLL.
Nä jag är sjuk....

                                       
                                                                           Sudden är så söt när han "ler"

                            Här är några bilder på min botaniska trädgård hahahahahahahahahahahha



    
                                                                vinranka

          

              Akleja                                                                 vinbär

                                    
                                                             rabarber

             
                                                               Jordgubbisar

                
                bigarråer                                                                     krusbär
 
                               
                                             Äpple faktiskt


HAr även björnbär, vita hallon och blåbär. Men orkar inte ladda upp fler bilder nu och det är ju bara blad man ser ändå.
                             Jag önskar jag kunde skriva godnatt men det är ju inte det än, tyvärr.
                                                                      bye bye

Besök

JAg vaknade idag av att jag fick en lur i örat av Daniel. (Jag kan inte sova om nätterna på grund av värmen, den gör mig galen. Därför somnar jag först vid fyra om morgnarna)...men i alla fall, det var Emma som undrade om de kunde komma och självklart kunde de det. Mycket prat o solande och så hann jag bjuda på lite midda ochså innan de fick ta bussen hem. Tiden fler i väg när man snackar så vips var det dags för dem att resa hem.
Här kommer lite  bilder. Blogginlägget är lamt som vanligt men jag ORKAR inte blogga..hehe Varför gär jag det då? JAg vet inte...JAg älskar sommaren..men lite svalare på nätterna om jag för be asså....
Här kommer bilder i alla fall på dagens trevliga besök!!
                    

                                
                  

                                    







Min dator vill inte riktigt längre nu så det är bäst jag postar detta innan allt går åt fanders, fler bilder kommer...

ONLINE!

Är det verkligen sant, är jag online? Blixten slog ner på midsommar och brände router, dator, modem, ALLT. Men tur att inte huset brann ner i alla fall, tur man har jordfelsbrytare. Tror inte internet är här för att stanna riktigt än. Det kommer och går. Eller så är de klara nu helt enkelt. Ser inga teliagubbar här ute längre. Daniel är i väg med den stora datorn som ska undersökas/lagas. Kanske vi får ut något på försäkringen. Tur att hård diskarna med alla foton klarade sig i alla fall. JAg saknar att titta på tv så in i helvete. Hyra film har det blitt. Och en kväll var vi uttråkade så stackars Sudden blev drabbad. Vi lärde han "rulla runt". Han har kunnat det för lääääänge sedan så det satt nog långt bak. Han rullar inte runt på ett snyggt sätt precis men han kan det i alla fall. Njja i bland får man tjata lite extra.
Nä nu ska jag göra lite nytta.

Landskrona i går o i förrgår

Vi stack till L-krona för lite minisemester hos Zarah o Tess. Och det var hur skönt som helst. Landskrona är en mycket fin stad och de hade mycket fint attt visa faktiskt. FIna gamla byggnader och djurparker osv. Långa promenader tog vi. Allmänt skönt och avkopplande. Skojade och sa att detta var ju en billig semester haha. Andra sticker till Kreta osv. Men det skulle jag inte sagt eftersom vi fick en P bot på 450...hehe.,
Och så fick vi smaka på struts kött! Det var gott som satan och påminde inte alls om fågel över huvudtaget.

Jag är egentligen inta alls sugen på att blogga vilket ni kanske märker. Önskar er glad midsommar i varje fall. Ska te brossan o Roger o fira. Japp.

                                     

                                                   Här ligger man i lä, när det gäller stor röv, haha

                                    

                                   

                                  

                                   

                                  

                                 Sudden kunde inte riktigt avgöra vad detta var för något, men han tyckte nog fåret
                                                                                      luktade gott






åt kina mat orkade ej laga nått hemma

Vi stack till Åhus och åt på en kina resturang. God mat och väldigt trevlig kvinna som serverade oss, hehe, vi pratade mycket. Vi var i stort sett dom ända gästerna frånsett folk som kom och hämtade mat. Hon påpekade att vi såg väldigt trötta ut och frågade om vi hade varit på stranden o "sportat" eller nått.
--Nää vi har jobbat.
Och så var snacket igång, hon frågade var vi jobbade och så vidare.
MEN jag tror jag föredrar pekings kina mat faktiskt. Men det var inget fel på deras mat heller, men det var inte lika flottigt o gött hahaha.

JAg ska snart bada Sudden, vilket går på tio minuter. Måste försöka löddra upp skorvorna. Vägde Sudden precis, 14 kilo. Nu är vi strikta med vad han får äta och hur mycket för nu ska han inte gå upp mer i vikt. Inte längesedan han vägde 11.8 kg.

Delad tur i morgon. SKÖNT som satan att det sen är över en månad. Daniel är ledig i nästan 14 dar ochså, sen.
OCh han kan ta semester senare ochså, (när verksamheten tillåter), 80 komptimmar!!!  Det hade man inte tackat nej till hahaha.

JAg strö glor på Rocky. Gillar scenerna då ROcky försöker förföra blyga Adrian. Tycker det e så gulligt hehehe. Men det är väl bara jag som är lastgammal, som tycker om dessa lite äldre filmer kanske, men varför bry sig? Jag är trött o svamlig, hej då


                                                                      
                               rocky and adrian by catori charlie.

                                                                                                 Rocky & Adrian.
                                                             I brist på en annan bild som passar in i dagens inlägg.



nu får jag klara mig själv

När det gäller Hyndan. Daniel lovade mig att fylla på spolarvätska men vi glömde det innan han körde till jobbet. Så jag fick göra det själv o det gick bra. Tog en liiiiiten stund innan jag hittade rätt behållare, lol. Men det ser man ju rätt tydligt ändå. O innan jag hittade rätt dunk i garaget. Och motorhuven var jobbig att få upp osse....suck vad besvärligt.
Regnigt o tråkigt som fan. Ska jobba helgen sen har jag semester.
Annars har jag väl inte så mkt mer att berätta, livet flyter på helt perfekt tycker jag. JAg mår jättebra nuförtiden och känner mig lugn o trygg. Fast stimmig är jag o kommer alltid att vara i o för sig, det är ju min personlighet.

Sudden mår bra, har lite problem med huden dock. Ögonen klibbar gärna igen men han har nog pollen allergi eller något liknande. Suddne är väldigt äcklig. När jag torkar bort "ögonkråkorna" vill han äta upp dom.....ja det är äckligt. Han letar efter dom, vill titta i ens hand osv. Likadant när jag klipper klorna, dom ska ätas upp dom ochså. INGET ska gå till spillo.
Tråkigt inlägg? JAg ska skärpa mig sen o hitta på en roligare blogg, Jag får leta fram författaren o dramquennen i mig. Nu ska jag göra vid mig hej då.

                                    

                                         Vilken super duper modell jag är hahahahahahahahahahahha








Tjabba

Idag har man då jobbat som vanligt. Träffade Eo C vid Willys. skoj.
Idag blir vi saab ägare...men hyndan ska jag ha kvar tills den rasar ihop.
Jag har inte så mycket att skriva kom jag på. Men livet är faktiskt väldigt roligt just nu, hahahahahahhahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

litta flowers

Jag är rätt nöjd med min idè om blommlådorna på räcket. Blommorna lär ju förhoppningsvis snart växa till sig o bli lite yvigare ochså.

                               
 

                              

                              
                                 Fågel vaktar Suddens koppel? Vet ni vad det är för fågel?
                         
                             

                            

                                                                            Gonatt

                              

                             

                              

                               
                               

vita pelargoner

Daniel skjutsade mig till jobbet idag, han är så snäll som rätt ofta går upp med mig fast han e ledig för att köra mig. JAg tar ju bussen utan protest annars. Ibland tar jag bilen själv, beroende på väder , tid o humör. SKadar inte med lite kommunal samåkning ibland.

Efter jobbet stack jag till torget o köpte vita pelargoner o lubelior. De små krukorna med penseerna i behöver en uppdatering. Penseerna har blivit för stora och tråkiga.
Daniel jobbar och jag undrar om jag inte ska ta o vila lite...jag vill slå bort lite tankar och funderingar jag har i skallen just nu. Och jag är fruktansvärt trött. Trött på att vara trött så ofta.

Blommor o blader.

Idag bytte jag tur på jobbet. Istället för att jobba kväll jobbade jag 8 - 14 !!  VILKEN upplevelse! Så vill jag alltid jobba haha. Vi stack till Mio möbler efter jobbet och köpte ett litet köksbord. Litet o sött som sagt. Vi sitter knappt vid köksbordet ändå. Kanske vi kan ändra på det. Vi har i alla fall fikat vid det idag. Vi lyckades stuva in det och fyra stolar, nerpackade i bilen. Därefter stack vi till växthuset. Mitt ärende där var att köpa tre blommor till att ha i två blomlådor. Jag köpte sex plantor igår på torget, men underskattade lådornas storlek när jag kom hem och dessutom hade vi ingen jord.
Men tro inte jag nöjde mig med två pelargonior och två andra små blommiga röda blommor+ två små flitiga lisor, NEPP.
Två plantor bambu blev det ochså och en ormbunke till, eftersom det stod en stackare i rabatten själv innan. Såg lite dumt ut. Jag trodde inte den skulle överleva och komma igen, den var hur död som helst förra sommaren.

Daniel köpte pepparmints plantor ochså, var han ska sätta dom vettekatten.

Det blev väldigt mysigt med blomlådorna på räcket vid trappan faktiskt.
Knäpp, vet ni ju redan att jag är, men när jag gick runt i trädgården och inspekterade mina uttjatade tuja häckar som jag rehabiliterar och får se alla nya blad komma, blir jag hlet lycklig. SKulle kunna hoppa jämnfota. Jag kanske skulle börja jobba på växthuset men kanske hoppa över det där med att skutta runt när jag ser ett nytt blad.

                             

                              
  
                                                                                                    TJOCKA SUDDEN:)
                                                                                           Nog dags att ge sträng diet kanske




RSS 2.0